Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter
Fractievertegenwoordiger

Jolande van Borrendam

Lochem is mijn gemeente omdat dit de plek is waar ik me thuis voel. Mijn man en ik wonen nu ruim 16 jaar in het buitengebied van Harfsen en we genieten van de groene omgeving, de prachtige vergezichten en vooral zoveel interessante mensen. 
Al 11 jaar ben ik raadslid in de gemeente Lochem en u kent mij van mijn bevlogenheid voor alles wat groen is, van de zorg voor bomen om oud te mogen worden tot bermen die we vol bloemen en kruiden willen. Mijn andere passie is opkomen voor degenen die onrecht aangedaan wordt. Opkomen voor inwoners met prachtige ideeën, die ondergeschikt worden gemaakt aan belangen van grote projectontwikkelaars.

Ik ben raadslid voor LochemGroen! omdat LochemGroen! de enige partij is die bij alle voorstellen en besluiten uitgaat van de belangen van natuur en klimaat. We kijken naar de invloed ervan op mens, dier en natuur, op de lange termijn, met oog voor de unieke kansen voor de gemeente Lochem.
Wat ik wil veranderen is: onze prachtige gemeente groener, biodiverser en klimaatbestendiger maken. Gaan voor bestaanszekerheid en gelijkwaardigheid als recht voor iedereen. Bij alle besluiten in onze gemeente is dat ons uitgangspunt.

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram