Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter
Fractievertegenwoordiger

Robert van der Elst

In 2016 ben ik vanuit de betonnen jungle die Rotterdam heet verhuisd naar het prachtige groene Lochem. Een wereld van verschil in de meest positieve vorm. En nu ik een Lochemer ben vind ik het belangrijk om deze groene pracht intact te laten, maar het liefst nog de natuur te laten floreren.

Ik ben door de jaren heen me steeds bewuster geworden van mijn eigen impact op deze wereld en daarom is bijvoorbeeld 95% van de meubelen in ons huis tweedehands en eet ik sinds 2019 volledig plantaardig.

Ik heb me altijd wel zijdelings ge-interesseerd in de politiek, maar ik voelde nooit echt een connectie met een partij, totdat ik op LochemGroen! stuitte.

LochemGroen! is voor mij de eerste partij waarvan ik de standpunten las en dacht: dit past heel erg goed bij mij en hoe ik over de gemeente Lochem denk en hoe ik zou willen dat onze gemeente er uit komt te zien in de nabije toekomst. Daarom ben ik lid geworden en sta ik op de kandidatenlijst: ik wil helpen om het gedachtegoed van LochemGroen! tot realiteit te brengen.

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram