Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter
calle@lochemgroen.nl
06-28634152
Fractievoorzitter

Calle Janssen

Van kleins af aan kwam ik naar het mooie buitengebied van gemeente Lochem. Mijn overgrootouders, familie Kal, zijn na de oorlog vanuit toenmalig Nederlands-Indië naar Ruurlo gekomen en hebben jarenlang een huisartspraktijk gehad die onder meer het gebied bestreek waar ik nu in Barchem woon. Mensen die mijn overgrootvader op de wereld heeft gezet, verzorg ik tegenwoordig in mijn werk als wijkverpleegkundige.

Sinds 2015 woon ik in onze gemeente en kijk ik elke dag uit op de Lochemse Berg samen met mijn ouders, vriendin en zoon. We wonen in een prachtige gemeente waar we elkaar gedag zeggen en weten wie onze buren zijn. Als zorgverlener in Lochem ervaar ik hoe belangrijk het is om de zorg in onze gemeente voor iedereen toegankelijk te houden. 

Ook voor de gemeente als geheel liggen er vele kansen om leefbaarheid te verhogen en te waarborgen. Om mij heen mis ik de urgentie om het welzijn van natuur, mens, dier en milieu op verbindend vlak aan te pakken. LochemGroen! is voor mij de enige partij die zich met hart en ziel inzet voor het ecocentrale denken en ons welzijn onlosmakelijk verbindt met die van onze omgeving. 

We moeten naar een economie die binnen de grenzen blijft van wat de aarde aankan. Dat betekent dat we voor gemeente Lochem heldere doelen stellen om in 2030 de gemeente klimaatneutraal te maken. 

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram