Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter

Onze Idealen

De gemeente Lochem is onderdeel van de wereld, zoals de mens onderdeel is van de natuur. LochemGroen! laat zien dat met durf, daadkracht en duidelijkheid juist op gemeenteniveau een begin kan worden gemaakt met het oplossen van problemen die de gemeentegrenzen overstijgen. De oorzaken van de klimaatcrisis, biodiversiteitcrisis, en de politieke crisis zijn aan te pakken op wereld-, nationaal èn gemeenteniveau.

Wij durven te vertrouwen op elkaar, op de natuur en op onze lokale veerkracht. Wij zijn wars van het idee dat veel spullen kopen en weggooien goed is, omdat de economie moet groeien. Mensen zijn onderdeel van een ecosysteem, waar we in harmonie mee kunnen en moeten leven. In ons mooie Lochem is plek voor mensen, dieren en planten, voor schone lucht en water: er is voor iedereen genoeg, als je maar goed kijkt naar de èchte behoeftes.

U kunt ook ons volledige verkiezingsprogramma downloaden als PDF bestand.

  1. Het kan veel groener
  2. Energie en klimaat
  3. Wonen en bereikbaarheid
  4. Samen leven: onderwijs, zorg, cultuur en noaberschap
  5. Economie en ondernemerschap

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram