Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter

Roofvogeldag 2024 LochemGroen!

11 maart 2024

Deze week actie voor roofvogelopvang in Barchem!

Onze oproep om geld vrij te maken voor de roofvogelopvang in Barchem wordt niet gesteund door de meerderheid van de Lochemse gemeenteraad. Daarom gaan wij, LochemGroen!, de aankomende vijf dagen (online) donateurs werven. Het streefbedrag van €1000,- in vijf dagen is optimistisch en noodzakelijk.

We laten dieren toch niet stikken?

Wij willen een duidelijk signaal afgeven om niet als overheden naar elkaar te blijven wijzen en wij vragen meer bekendheid te genereren voor dit probleem. Het financieel ondersteunen van wildopvang in Nederland is van groot belang omdat wildopvanglocaties het steeds moeilijker hebben. De dierenbescherming kwam in oktober '23 met een noodkreet om als provincies en gemeentes financiële middelen vrij te maken.

Lokale actie

Naast de online actie zijn we zaterdag 16 maart in Lochem om de wildopvang onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. De opbrengst gaat direct naar de roofvogelopvang in Barchem. Zij vangen meer dan 600 dieren op per jaar. We hopen dat hiermee ook in andere gemeenten en provincies meer aandacht komt voor wildopvang in Nederland.

Steun jij de roofvogelopvang in Barchem ook? 

Elke donatie is welkom via: http://www.doneeractie.nl/roofvogelopvang-barchem/-88934

Hartelijk dank namens de dieren!

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

Laposta Signup Basic foutmelding:
Connection error: Operation timed out after 15000 milliseconds with 0 bytes received
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram