Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter

Tuinbordje bestellen?

27 april 2023

'Is je grasmaaier stuk?'
'Wanneer ga je iets aan je tuin doen?'

Vaak krijgen mensen met een natuurvriendelijke tuin opmerkingen.
Terwijl de vragers/klagers vaak zelf stenen of grind in hun tuin hebben, wat niet bijdraagt aan biodiversiteit of wateropvang.
Blijkbaar is er veel onwetendheid over het nut van een natuurvriendelijke tuin.
Nu worden er ook nog eens heel veel nieuwe huizen gebouwd: weer meer steen in plaats van groen. Omdat we biodiversiteit als LochemGroen! heel belangrijk vinden, hebben we daarom een bordjes-actie bedacht, samen met Stichting de Lynx uit Wageningen. Stichting de Lynx heeft bermbordjes ontworpen, wij hebben er een variant voor in de tuin van gemaakt.

Je kunt kiezen uit twee varianten: een vierkante over het belang van bomen, en een zeshoek over het belang van niet-maaien. Je kunt kiezen tussen oranje of groen.

De kosten bedragen € 32 incl btw voor een bordje van 25 x 25 cm (daarbij geeft fabrikant Biopanel uit Lochem 20 % korting). De bordjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en CO2-neutraal geproduceerd.

Eventueel is er een paal bij te bestellen van zagerij Twickel in Delden. Dit hout is voornamelijk uit onderhoud van hun eigen landgoederen en van Staatbosbeheer. Deze palen kosten in de afmeting 1400 x 100 x 100 mm € 42,00 excl BTW. 

De bordjes verschijnen binnenkort in de webshop van Biopanel, maar al vanaf nu kun je ze bestellen via info@lochemgroen.nl.

Wij zorgen dat het bordje bij jou komt!

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram