Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter

Voor de (D)raad 19 mei

23 mei 2024

Hou vast aan je idealen
Het zijn gitzwarte wolken die boven Nederland hangen. De radicaal-rechtse partijen PVV en BBB zijn in het centrum van de macht gekomen. Dit is het resultaat van jarenlang ophitsen met politieke leugens en zondebokpolitiek.

Niet normaal maken wat niet normaal is
Op vele zaken wordt er flink bezuinigd: bijvoorbeeld op onderwijs, musea, bijstand, ontwikkelingssamenwerking en nieuwsmedia. Terwijl onafhankelijke journalistiek de hoeksteen is van onze democratie. Vluchtelingen uit Oekraïne en asielzoekers worden de dupe van inhumaan beleid, dat bovendien tegen de rechten van de mens ingaat. De gepresenteerde voorstellen bedreigen de rechtsstaat van binnenuit. Dit akkoord is funest voor werknemers en een goed functionerende overheid, die de belangen van burgers behartigt. Dit akkoord zal zorgen dat de rijken nog rijker worden ten koste van onder andere onze kwetsbare zorg en onderwijs.

Laat op 6 juni bij de Europese verkiezingen uw stem horen!
Deze tijd vraagt om compassie en meer dan ooit om een politieke beweging die luid en duidelijk onze vrije, democratische rechtsstaat verdedigt. Om bescherming te bieden tegen willekeur en waanzin.
LochemGroen! roept op om samen dit rechts-extreme politieke klimaat keihard te bestrijden met het eerlijke verhaal voor mens, dier, natuur, milieu en klimaat.

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Meld u dan aan op onze nieuwsbrief

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram